باقلا؛ مخصوص کنترل فشار و چربی خون!
به گزارش وبلاگ آژانس الکترونیکی، ایسنا/ متخصص تغذیه دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: مصرف باقلا سبب تقویت سیستم ایمنی و حفظ سلامت قلب می گردد.

دکتر امید توپچیان اظهارکرد: در افراد مبتلا به کلسترول و فشارخون بالا مصرف باقلا می تواند در کاهش میزان چربی و فشارخون موثر باشد.
وی اضافه کرد: مصرف باقلا به کنترل وزن و پیشگیری از یبوست یاری می نماید ، بنابراین افرادی که از یبوست رنج می برند از مصرف باقلا نباید غافل شوند.
توپچیان با بیان اینکه این سبزی پرخاصیت دارای آنتی اکسیدان فراوانی است، مطرح کرد: بیماران دیابتی با مصرف باقلا می توانند میزان قند خون بدن خود را تا حدی کنترل نمایند.
وی به تاثیر مصرف باقلا در حفظ سلامت استخوان ها اشاره و اظهار کرد: مصرف باقلا به افرادی که از اضطراب و افسردگی رنج می برند، توصیه می گردد.
وی خاطر نشان کرد: افراد مبتلا به فاویسم باید از مصرف باقلا خودداری نمایند تا به کم خونی همولیتیک (تخریب گلبول های قرمز) دچار نشوند.
منبع: همگردی