خبرنگاران 2500هکتار از اراضی چهارمحال و بختیاری آماده کشت چغندرقند است

به گزارش وبلاگ آژانس الکترونیکی، شهرکرد- خبرنگاران- معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت:اکنون 2 هزار و 500 هکتار از اراضی این استان آماده کشت چغندر قند در سال زراعی جاری است.

خبرنگاران 2500هکتار از اراضی چهارمحال و بختیاری آماده کشت چغندرقند است

حمیدرضا دانش شهرکی روز یکشنبه در گفت وگو با وبلاگ آژانس الکترونیکی گفت: این کشت بهاره به صورت نشایی است که مصرف آب در این نوع کشت پایین است و با وجود کم آبی استان این نوع کشت مناسب است.

وی عیار چغندرقند کشت شده در استان را 16 عنوان نمود و گفت: عیار بیشتر محصول چغندرقند کشت شده در این استان 17.5 درصد سنجش شده است.

وی، از افزایش 70درصدی قیمت خرید تضمینی محصول چغندرقند کشاورزان استان در سال زراعی جاری اطلاع داد و گفت: قیمت معین شده 6 هزار و 240 ریال برای هر کیلوگرم است، که با آنالیز صورت گرفته در سالهای گذشته بخش عمده ای از چغندر فراوریی این منطقه از عیار بالای برخوردار است.

دانش گفت:با عقد قرارداد بین کارخانه قند استان و کشاورزان، 650 هکتار از این اراضی برای تامین چغندرقند این کارخانه به زیر کشت می رود.

معاون بهبود فراوریات گیاهی سازمان جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری امکان مبارزه راحت با علف های هرز و پایداری فراوری را از ویژگی ها کشت چغندرقند دانست و گفت:با توجه به حمایت های کارخانه قند استان از چغندرکاران، کشت این محصول در سالجاری مقرون به صرفه خواهد بود.

به گفته وی،سال جاری علاوه بر معین قیمت جدید از سوی شورای اقتصاد برای خرید چغندرقند از کشاورزان به صورت تضمینی، مبلغ 500ریال نیز به ازای هرکیلوگرم برای کرایه حمل و نقل همراه با تفاله به کشاورزان قابل پرداخت است.

دانش توضیح داد: تامین بذر، کود و سموم مورد احتیاج چغندرقند بر عهده کارخانه قند است و کشاورزان می توانند با مراجعه به دفاتر نمایندگی کارخانه قند استان، قرارداد منعقد نمایند.

به گزارش وبلاگ آژانس الکترونیکی، سالانه در چهارمحال و بختیاری بیش از یک میلیون و 500 هزار تن محصول باغی، زراعی، دامی و شیلاتی توسط 66 هزار نفر بهره بردار فراوری می گردد.

منبع: ایرنا

به "خبرنگاران 2500هکتار از اراضی چهارمحال و بختیاری آماده کشت چغندرقند است" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "خبرنگاران 2500هکتار از اراضی چهارمحال و بختیاری آماده کشت چغندرقند است"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید