طرز تهیه جوجه کباب با چاشنی خیار
به گزارش وبلاگ آژانس الکترونیکی، جوجه کباب با چاشنی خیار یک غذای تقریبا رسمی است که می توانید از آن برای پذیرایی از مهمانانتان بهره ببرید. برای اینکه جوجه کباب طعم بهتر و آبدارتری داشته باشد آن را از شب قبل در مواد مخصوص می خوابانند تا کاملا طعم دار گردد. چاشنی خیار یک چاشنی خوشمزه و سس مانند برای جوجه کباب است و می توانید از طعم آن لذت ببرید.
مواد لازم برای تهیه جوجه کباب با چاشنی خیار
- گشنیز خرد شده نصف پیمانه
- آب لیمو ترش یک سوم پیمانه
- شکر قهوه ای یک قاشق سوپ خوری
- سیر چهار حبه
- روغن زیتون دو قاشق سوپ خوری
- نمک و فلفل به میزان لازم
- فیله مرغ سولیکو 800 گرم
- کره سبزیجات 100 گرم
مواد لازم برای تهیه چاشنی خیار
- سرکه سفید یک پیمانه
- سرکه سفید یک پیمانه
- شکر یک چهارم پیمانه
- فلفل کبابی قرمز دو عدد
- موسیر چهار تکه
- نمک به میزان لازم
- خیار سه عدد
طرز تهیه جوجه کباب با چاشنی خیار
گشنیز، آب لیمو، شکر، سیر، روغن زیتون، نمک و فلفل را با یکدیگر مخلوط کنید. مرغ را در مخلوط بغلتانید و به مدت دو تا سه ساعت در یخچال قرار دهید تا مرغ کاملا مزه دار گردد.
پس از این مدت، آن ها را از یخچال بیرون آورید و تکه های مرغ را به سیخ چوبی بکشید.
در تابه ای مناسب، کره سبزیجات را بریزید زمانی که کره آب شد، سیخ ها را در تابه بچینید. مرغ ها را در تابه از هر طرف به مدت دو تا سه دقیقه سرخ کنید، سپس در ظرف مورد نظر قرار دهید و به همراه چاشنی خیار سرو کنید.
طرز تهیه چاشنی خیار
سرکه و شکر را در تابه ای مناسب ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر حل و غلیظ گردد.
فلفل کبابی، موسیر و نمک را به محلول شکر اضافه کنید و هم بزنید، سپس از روی حرارت بردارید. پس از اینکه خنک شد خیار را به آن اضافه کنید.
منبع: کتاب کاله