طرز تهیه سالاد مجاری با نان تست بدون گلوتن
به گزارش وبلاگ آژانس الکترونیکی، سالادخورهای حرفه ای همواره در پی یک رسپی از سالاد های تازه و متفاوت می گردند. این بار می خواهیم طرز تهیه سالاد مجاری را به شما آموزش دهیم. البته با نان تست بدون گلوتن سلینو در مقاله های قبلی درباره مضرات گلوتن و این که چه افرادی نباید گلوتن مصرف نمایند، صحبت کردیم. اگر حساسیت به گلوتن دارید، با خیال راحت می توانید این سالاد را با نان بدون گلوتن سلینو درست نموده و نوش جان کنید.
مواد لازم برای تهیه سالاد مجاری با نان تست بدون گلوتن
- کاهو یک عدد
- گل کلم تازه به میزان لازم
- فلفل دلمه ای نصف
- زیتون، گوجه مینیاتوری و گردو به میزان لازم
- ذرت به میزان لازم
- نان تست بدون گلوتن سلینو به میزان لازم
- پیمانه پیاز نصف
- روغن زیتون یک چهارم فنجان
- سرکه سفید سه قاشق غذاخوری
- نمک و زنجبیل یک قاشق چای خوری
- فلفل یک چهارم قاشق چای خوری
طرز تهیه سالاد مجاری بدون گلوتن
مرحله اول
برای درست کردن سالاد، ابتدا کاهو را خرد کنید. سپس گل کلم را داخل یک قابلمه با آب بجوشانید. اگر مایلید از سبزیجات دیگر مثل نخود سبز و لوبیا سبز هم می توانید بهره ببرید. اگر استفاده می کنید، نخود سبز و لوبیا سبز را همراه گل کلم بجوشانید.
مرحله دوم
فلفل دلمه ای و پیاز را هم خرد کنید. نان تست را هم به قطعات مربعی خرد کنید. همه سبزیجات را داخل یک کاسه ریخته و با هم مخلوط کنید. سپس فلفل، زنجبیل، نمک، روغن زیتون، سرکه سفید را اضافه نموده و هم بزنید. سالاد مجاری آماده است. آن را در ظرف مناسب بریزید و نان تست، گوجه فرنگی گیلاسی و گردو و ذرت را به صورت مرتب روی سالاد بچینید و نوش جان کنید.
مرحله سوم
در یک کاسه چهار ترکیب اولیه را ترکیب کنید. در یک کاسه کوچک، روغن، سرکه، نمک سیر و فلفل را با هم مخلوط کنید. پور را روی مخلوط سبزیجات ریخته و روی آن کت بپوشانید. خدمت با یک قاشق چاک دار.
منبع: کتاب کاله