قرص گوشت با پاستا

به گزارش وبلاگ آژانس الکترونیکی، این رول های گوشت با پنیر و پاستا تهیه می شود و غذای خوش طعمی است.

قرص گوشت با پاستا
  • تعداد: 6 نفر
  • زمان تهیه: 30 دقیقه
  • زمان پخت: 25 دقیقه

مواد لازم

  • نصف پیمانه پاستا پنه
  • 3 عدد نان باگت
  • یک عدد پیاز میانه خرد شده
  • نصف پیمانه فلفل سبز شیرین
  • 3 حبه سیر رنده شده
  • یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • دو عدد تخم مرغ هم زده
  • 3/4 پیمانه شیر
  • خرده های نان تست
  • نصف قاشق چایخوری نمک
  • دو قاشق چایخوری پودر سبزیجات معطر
  • 1.5 پیمانه گوشت چرخ کرده
  • 1/4 پیمانه پنیر پارمسان رنده شده
  • کره سیر*
  • جعفری تازه

طرز تهیه

  1. فر را با دمای 375 درجه فارنهایت گرم کنید. پاستا را بپزید و آبکش کنید. نان ها را از طول برش دهید و کنار بگذارید.
  2. در یک کاسه بزرگ تخم مرغ، شیر، 2/3 پیمانه نان های خردشده، نمک و پودر سبزیجات را با یکدیگر مخلوط کنید. گوشت چرخ کرده و پاستا، 1/4 پیمانه پنیر پارمسان و سبزیجات پخته شده را اضافه کنید. آنها را به شکل رول های کوچک شکل دهید و داخل ظرف پیرکس چرب شده قرار دهید. ظرف را 25 دقیقه در فر بگذارید.
  3. روی نان های باگت کره سیر بریزید و 10 دقیقه در فر بپزید تا برشته شوند. روی آنها سس گوجه فرنگی بگذارید. یک عدد قرص گوشت بگذارید. پنیر پارمسان را روی آنها بریزید. روی آنها نان خرد و جعفری تازه قرار دهید.
  4. برای تهیه کره سیر، دو حبه سیر، نصف قاشق چایخوری ریحان تازه و 3 قاشق غذاخوری کره را با یکدیگر مخلوط کنید.

ارزش غذایی

  • کالری: 705
  • چربی: 40 گرم
  • کلسترول: 180 میلی گرم
  • کربوهیدرات: 53 میلی گرم
  • فیبر: 3 گرم
  • پروتئین: 33 گرم
  • قند: 10 گرم
  • سدیم: 986 میلی گرم
  • پتاسیم: 493 میلی گرم
  • کلسیم: 343 میلی گرم
  • آهن: 6 میلی گرم
منبع: فوت و فن / bhg.com

به "قرص گوشت با پاستا" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "قرص گوشت با پاستا"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید