قرص گوشت با پاستا
به گزارش وبلاگ آژانس الکترونیکی، این رول های گوشت با پنیر و پاستا تهیه می شود و غذای خوش طعمی است.
- تعداد: 6 نفر
- زمان تهیه: 30 دقیقه
- زمان پخت: 25 دقیقه
مواد لازم
- نصف پیمانه پاستا پنه
- 3 عدد نان باگت
- یک عدد پیاز میانه خرد شده
- نصف پیمانه فلفل سبز شیرین
- 3 حبه سیر رنده شده
- یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
- دو عدد تخم مرغ هم زده
- 3/4 پیمانه شیر
- خرده های نان تست
- نصف قاشق چایخوری نمک
- دو قاشق چایخوری پودر سبزیجات معطر
- 1.5 پیمانه گوشت چرخ کرده
- 1/4 پیمانه پنیر پارمسان رنده شده
- کره سیر*
- جعفری تازه
طرز تهیه
- فر را با دمای 375 درجه فارنهایت گرم کنید. پاستا را بپزید و آبکش کنید. نان ها را از طول برش دهید و کنار بگذارید.
- در یک کاسه بزرگ تخم مرغ، شیر، 2/3 پیمانه نان های خردشده، نمک و پودر سبزیجات را با یکدیگر مخلوط کنید. گوشت چرخ کرده و پاستا، 1/4 پیمانه پنیر پارمسان و سبزیجات پخته شده را اضافه کنید. آنها را به شکل رول های کوچک شکل دهید و داخل ظرف پیرکس چرب شده قرار دهید. ظرف را 25 دقیقه در فر بگذارید.
- روی نان های باگت کره سیر بریزید و 10 دقیقه در فر بپزید تا برشته شوند. روی آنها سس گوجه فرنگی بگذارید. یک عدد قرص گوشت بگذارید. پنیر پارمسان را روی آنها بریزید. روی آنها نان خرد و جعفری تازه قرار دهید.
- برای تهیه کره سیر، دو حبه سیر، نصف قاشق چایخوری ریحان تازه و 3 قاشق غذاخوری کره را با یکدیگر مخلوط کنید.
ارزش غذایی
- کالری: 705
- چربی: 40 گرم
- کلسترول: 180 میلی گرم
- کربوهیدرات: 53 میلی گرم
- فیبر: 3 گرم
- پروتئین: 33 گرم
- قند: 10 گرم
- سدیم: 986 میلی گرم
- پتاسیم: 493 میلی گرم
- کلسیم: 343 میلی گرم
- آهن: 6 میلی گرم
تاریخ انتشار: 19 مرداد 1401
آخرین بروزرسانی: 19 مرداد 1401
گردآورنده: aegagency.chaparblog.ir
شناسه مطلب: 28121
به "قرص گوشت با پاستا" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "قرص گوشت با پاستا"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید