طرز تهیه مارمالاد انجیر خوشمزه و مقوی

به گزارش وبلاگ آژانس الکترونیکی، مارمالاد انجیر بسیار خوشمزه و مقوی بوده و برای وعده صبحانه و آغاز یک روز پر انرژی انتخاب مناسبی است. طرز تهیه مارمالاد انجیر تقریبا شبیه به تهیه مربا انجیر است با چند تفاوت جزئی.

طرز تهیه مارمالاد انجیر خوشمزه و مقوی

وبلاگ آژانس الکترونیکی | سرویس آشپزی - مارمالاد همان مربایی است که میوه آن را قبل از پخت له می نمایند. مارمالاد را با انواع میوه ها می توان درست کرد و طرز تهیه راحتی دارد. یکی از انواع مارمالاد ها، مارمالاد انجیر است که بسیار خوشمزه و مقوی بوده و در این مقاله روش تهیه آن گفته شده است. مارمالاد انجیر را در وعده صبحانه و با نان و کره میل و نوش جان کنید تا روزی پر انرژی را برای خود رقم بزنید.

طرز تهیه مارمالاد انجیر

مواد لازم (برای 4 نفر)
انجیر 1 کیلو
شکر 1 کیلو و 200 گرم
پودر ژلاتین 1 قاشق سر پر مربا خوری
آبلیمو1 قاشق غذاخوری
گلابیک سوم فنجان

زمان لازم برای پخت و آماده سازی مارمالاد انجیر 1 ساعت

دستور پخت

  • انجیر ها را بشویید و درون مخلوط کن یا غذا ساز بریزید تا کمی له گردد. (با دور کند مخلوط کنید که آب نیندازد)
  • سپس انجیر های له شده را در یک قابلمه (ترجیحا لعابی) بریزید، روی آن شکر اضافه کنید و روی شعله بسیار ملایم بگذارید تا شکر ها حل شوند و قوام آیند.
  • گلاب را با پودر ژلاتین مخلوط کنید و روی بخار کتری یا سماور قرار دهید تا به روش بن ماری مخلوط و حل گردد.
  • وقتی مارمالاد خوب قوام آمد و سفت شد آبلیمو را اضافه و شعله را خاموش کنید.
  • سپس مخلوط پودر ژلاتین و گلاب را به مارمالاد بیفزایید و یک هم کوچک بزنید.
  • کمی صبر کنید تا خنک گردد، سپس مارمالاد را درون یک ظرف شیشه ای در دار بریزید و در یخچال نگه دارید.

مارمالاد انجیر شما آماده سرو است، با نان و کره یا نان و خامه نوش جان کنید…

نکات مهم پایانی

  • در حالت عادی برای هر یک کیلو انجیر، یک کیلو شکر نیاز است، ولی در این مارمالاد به دلیل داشتن ژلاتین کمی بیشتر شکر نیاز دارید.
  • اگر حالت ژلاتینی مارمالاد را دوست نداشته باشید می توانید پودر ژلاتین را از مواد حذف کنید.
  • می توانید کمی زعفران دم نموده هم به مارمالاد اضافه کنید تا عطر و رنگ مارمالاد بهتر گردد.
  • مارمالاد را با انواع میوه ها اعم از زردآلو، توت فرنگی، توت سفید، کیوی، هلو و .. می توان تهیه کرد.
  • توجه کنید که اگر میوه ای هسته دار است باید هسته آن را حتما جدا نموده و سپس به له و خرد کردن آن اقدام کنید.
  • میزان شکر را بسته به ذائقه خودتان می توانید کمی کمتر یا بیشتر کنید.
  • میوه هایی که پوست ضخیم دارند مانند سیب و به را باید ابتدا پوست گرفته و سپس بپزید.
  • برای تهیه مارمالاد حتما از میوه های کاملا رسیده بهره ببرید.
  • انجیر انواع مختلفی دارد که با هر نوع آن می توان مربا و مارمالاد تهیه کرد.
  • ظرفی که برای پخت مربا و مارمالاد استفاده می گردد بهتر است که لعابی باشد، به جز مربای به که بهتر است درظرف مسی پخته گردد.
  • انجیر برای هضم و برطرف مشکل یبوست بسیار توصیه می گردد.
  • انجیر به خاطر داشتن فنل ها و اسید های چرب امگا 3 و امگا 6 موجب کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی می گردد.
  • خوردن انجیر به بچه ها، نوجوانان و خانم های باردار بسیار توصیه می گردد، زیرا باعث افزایش آهن بدن می گردد.
  • انجیر ها حاوی کلسیم، پتاسیم و منیزیم هستند که موجب سلامتی استخوان ها می شوند.
  • برگ انجیر جلوی رشد سلول های سرطانی را می گیرد. آنتی اکسیدان های موجود در انجیر، رادیکال های آزاد و دیگر مواد سرطان زا را در بدن از بین می برند.
  • انجیرها کبد را از آلودگی پاک می نمایند.

اگر شما نیز تجربه ای از درست کردن مارمالاد انجیر دارید یا طرز تهیه متفاوتی برای آن می شناسید، تجربیات خود را با ما در میان بگذارید. می توانید دستور پخت مارمالاد پرتقال و مارمالاد هویج را نیز در وبلاگ آژانس الکترونیکی بخوانید. همچنین نظرات و سوالات خود را به وسیله بخش ارسال نظر در انتهای همین صفحه برای ما ارسال نمایید تا به سوالاتتان پاسخ دهیم و تجربیاتتان را با دیگران به اشتراک بگذاریم.

منبع: setare.com

به "طرز تهیه مارمالاد انجیر خوشمزه و مقوی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه مارمالاد انجیر خوشمزه و مقوی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید