طرز تهیه پودینگ توت فرنگی و نکاتی برای بهبود طعم آن

به گزارش وبلاگ آژانس الکترونیکی، پودینگ توت فرنگی با شیر یک دسر ایتالیایی لذیذ است که به دلیل داشتن توت فرنگی رنگ زیبایی نیز دارد و هر فردی را به اشتها می آورد. در این مطلب طرز تهیه این دسر فوق العاده و همچنین تهیه پودینگ توت فرنگی با بیسکویت را توضیح خواهیم داد.

طرز تهیه پودینگ توت فرنگی و نکاتی برای بهبود طعم آن

وبلاگ آژانس الکترونیکی | سرویس آشپزی - پودینگ توت فرنگی با شیر یکی از دسر های کم شیرین است، به همین دلیل بسیار مورد توجه قرار گرفته است. با توجه به آمار بالای مبتلایان به دیابت، برای پیشگیری از این بیماری بهتر است از خوراکی هایی که حاوی قند کمتری هستند بهره ببرید. همچنین از آنجا که در تهیه این دسر توت فرنگی تازه و شیر استفاده می گردد، خواص قابل توجهی نیز دارد. در ایتالیا این پودینگ را با خامه بیشتر همانند پاناکوتا نیز سرو می گردد. در ادامه با طرز تهیه پودینگ توت فرنگی با شیر و با بیسکوییت آشنا شوید.

در صورتی که مطالعه قسمت خاصی از این مطلب مد نظر شماست، با انتخاب عناوین ارائه شده در فهرست زیر، به موضوع دلخواه خود برسید:

  • طرز تهیه پودینگ توت فرنگی با شیر
  • طرز تهیه پودینگ توت فرنگی با بیسکویت

طرز تهیه پودینگ توت فرنگی با شیر

مواد اولیه ای که برای تهیه این دسر خوشمزه برای 8 تا 10 نفر به آن نیاز دارید، به توضیح زیر است.

مواد لازم
شیر1 لیتر
توت فرنگی متوسط20 عدد
ورق ژلاتین5 عدد
شکر1 قاشق سوپخوری
سس توت فرنگی4 الی 5 قاشق غذاخوری

نکته:

  • برای تهیه این دسر می توانید از شیر پرچرب یا کم چرب بهره ببرید، اما استفاده از شیرپرچرب حالت کرمی تری به این دسر می دهد و آن را خوشمزه تر می نماید؛ بنابراین در صورت امکان از شیر پرچرب بهره ببرید.

  • به جای سس توت فرنگی از یک الی دو قاشق غذاخوری مربا توت فرنگی نیز می توانید استفاده نمایید.

روش تهیه پودینگ

این دسر لایه لایه است، از اینرو برای تهیه آن از پایین ترین لایه آغاز می کنیم.

  1. شیر را در یک قابلمه بریزید و آن را روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهد و ورقه های ژلاتین را داخل آن بریزید.

  2. اکنون شکر را اضافه کنید و بهم بزنید.
  3. آنقدر بهم بزنید که ژلاتین کاملا حل گردد، سپس آن را از روی حرارت بردارید و مجددا اندکی بهم بزنید.
  4. اکنون در لیوان های مناسبی مقداری از مایع را بریزید، توجه کنید که نباید لیوان ها پر شوند و مقداری از آن ها باید خالی بمانند. سعی کنید ارتفاع این مایع در تمام لیوان ها یکسان باشد. در زمانی که مایع را در لیوان می ریزید، هرزگاهی مابقی آن که در قابلمه مانده را بهم بزنید تا ژلاتین حالت خود را حفظ کند.

  5. صبر کنید تا زمانی که شیر سرد گردد و لیوان های حاوی شیر، ژلاتین و شکر بخار نداشته باشند. سپس آن ها را به مدت دو ساعت در یخچال قرار دهید تا ژله کاملا ببندد.

  6. توت فرنگی ها را به همراه مربا یا سس توت فرنگی داخل مخلوط کن بریزید و مخلوط کنید. توجه داشته باشید که نیاز نیست مایع یک دست گردد و بهتر است کمی توت فرنگی ها معین باشند.

  7. اکنون لیوان ها را از یخچال خارج کنید و مقداری از سسی که در مرحله قبل آماده کردید را روی لیوان ها بریزید. برای مدت کوتاهی مجددا پودینگ را در یخچال قرار دهید تا لایه توت فرنگی نیز خنک گردد.

پودینگ توت فرنگی با شیر آماده است و می توانید آن را سرو کنید.

چند نکته:

  • حتما شما نیز شنیده اید که برای استفاده از ورق ژلاتین ابتدا آن را در آب سرد یا گرم حل می نمایند. این شیوه استفاده از ورق ژلاتین برای خوراکی هایی است که به یک ژله شفاف نیاز دارند که میوه ها در آن معین باشد؛ بنابراین برای پودینگ که فقط به یک لایه کرمی و ژلاتینی نیاز داریم نیاز به این کار نیست و می توانید آن را به طور مستقیم به شیر اضافه کنید.

  • برای میهمانی ها می توانید پودینگ را در یک ظرف عظیم نیز تهیه کنید و آن را سر سفره بیاورید تا میهمانان بسته به سلیقه خودشان مقداری از آن را داخل ظرف بکشند.

  • لایه زیرین این پودینگ که به آن پودینگ ساده نیز می گویند را با نشاسته ذرت، شیر، شکر و تخم مرغ نیز درست می نمایند، اما به مقدار بیشتری از شکر نیاز دارید. به همین دلیل روش مذکور که میزان قند کمتری دارد، دسر سالم تری را برای شما به ارمغان می آورد.

طرز تهیه پودینگ توت فرنگی با بیسکویت

مواد اولیه مورد نیاز برای تهیه پودینگ توت فرنگی با بیسکویت را در جدول زیر ملاحظه می کنید.

مواد لازم
مربای توت فرنگی4 الی 5 قاشق غذاخوری
کرم کاراملنیم لیتر
کره25 گرم
وانیل1 قاشق چایخوری
بیسکویت ساده12 الی 14 عدد

نکته: اگر تکه های توت فرنگی در مربا درسته بود، آن ها را ریز کنید و سپس در پودینگ استفاده نمایید.

روش تهیه پودینگ با بیسکوییت

  1. داخل یک ظرف گود را با کره ذوب شده کاملا چرب کنید. سپس یک لایه بیسکویت ساده بچینید.
  2. اکنون یک لایه کرم کارامل بریزید.
  3. مقداری از مربای توت فرنگی را روی کرم کارامل بریزید.
  4. به همین ترتیب پیش روید تا مواد تمام گردد.
  5. در نهایت مقداری از کرم کارامل در کناره های طرف بریزید تا از اطراف بیسکویت ها روان گردد.

  6. دسر را به مدت چند ساعت داخل یخچال قرار دهید تا کاملا خنک گردد و کرم به خورد بیسکویت ها برود.

پودینگ آماده شده است و می توانید آن را سرو کنید. این دسر را می توانید در ظرف های یک نفره درست کنید یا در یک ظرف عظیم آن را تهیه کنید. برای تزیین پودینگ نیز مقداری توت فرنگی را خرد کنید و روی آخرین لایه کرم کارامل بریزید.

پودینگ توت فرنگی با شیر برای بچه ها مناسب تر است، زیرا وجود شیر و ژلاتین در آن به رشد استخوان های آنان یاری خواهد نمود. در دسر های مدرن سعی می گردد که از مقدار کمی شکر استفاده گردد، بنابراین شما نیز مقدار شکر کمی بهره ببرید تا از میل کردن یک دسر خوشمزه و سالم لذت ببرید.

منبع: ستاره

به "طرز تهیه پودینگ توت فرنگی و نکاتی برای بهبود طعم آن" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه پودینگ توت فرنگی و نکاتی برای بهبود طعم آن"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید