قمری: خداحافظی ام قطعی نیست، تجهیزات گران شده است
به گزارش وبلاگ آژانس الکترونیکی، مجمع عمومی و سالیانه فدراسیون دوچرخه سواری امروز یکشنبه یازدهم آبان ماه به صورت وبینار و به ریاست دکتر مهدی علی نژاد معاون توسعه ورزش حرفه ای و قهرمانی وزارت ورزش و جوانان و با حضور طاهره طاهریان نماینده کمیته ملی المپیک، خسرو قمری رئیس فدراسیون دوچرخه سواری و بعضی از اعضا به صورت محدود در سالن آموزشگاه کمیته ملی المپیک برگزار گردید.
در ابتدای این مجمع که با هدف آنالیز عملکرد سال 98 فدراسیون دوچرخه سواری برگزار گردید، قمری رئیس فدراسیون دوچرخه سواری ضمن یاد و خاطره محمد پراش، درگذشت وی را به خانواده ایشان تسلیت گفت و اضافه کرد: امروز گزارش بازرس و حسابرس فدراسیون ارائه شد. فدراسیون دوچرخه سواری در سال گذشته 36 مدال در مسابقات بین المللی کسب نموده است. در سال قبل بهترین نتیجه تاریخ بانوان توسط سمیه یزدانی با کسب عنوان سومی در آسیا ثبت شد که پس از هفتاد سال این مدال بدست آمد. همین طور در رده جوانان مدال داشتیم و نتایج قابل قبولی گرفتیم.
وی در مورد فرایند کسب سهمیه المپیک و تغییر آن نسبت به سالهای قبل هم بیان نمود: فرایند کسب سهمیه المپیک نسبت به گذشته تغییر نموده است و برخلاف دوره های اخیر که با کشورهای آسیایی مقایسه می شدیم این بار در سطح جهانی مقایسه می شویم. با این شرایط باید به بخش پیست توجه کنیم، چرا که رقبا به خاطر زیرساخت های بیشتری که دارند، از ما جلو افتاده اند. بر همین اساس فردا نامه ای به وزارت ورزش می زنیم تا پیست سرپوشیده و چوبی ما زودتر آماده گردد.
رئیس فدراسیون دوچرخه سواری به پیوستن مجموعه دوچرخه سواری معلولین به این فدراسیون اشاره نمود و گفت: پیوستن ورزشکاران جانباز و معلول به زیرمجموعه فدراسیون دوچرخه سواری هزینه های زیادی را به ما تحمیل نموده است. تنها 50 میلیون تومان در این بخش در سال گذشته به ما یاری شد که بسیار کم بود. با این وجود در این بخش نمایندگان ایران به مسابقات قهرمانی آسیا هم اعزام شدند.
قمری همین طور در ادامه به گران شدن وسایل این رشته ورزشی اشاره نمود و بیان داشت: هزینه خرید یک دوچرخه از 50 به 350 میلیون تومان رسیده و برای یک جفت کفش باید 12 میلیون تومان هزینه گردد. اعتقاد دارم در این شرایط وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک باید نگاه ویژه تری به دوچرخه سواری داشته باشند چرا که کار در این شرایط سخت شده است.
وی به کوشش های اجرا شده در مدت ریاست اش در فدراسیون دوچرخه سواری پرداخت و گفت: در دوره ریاست من در فدراسیون نزدیک به 400 مدال کسب شده است و اعزام ها و برگزاری کلاس های زیادی را داشته ایم. سرمایه گذاری زیادی روی موضوع مبارزه با دوپینگ نموده ایم، به طوری که 30 میلیارد تومان وثیقه از ورزشکاران بر سر این موضوع گرفته ایم.
خسرو قمری رئیس فدراسیون دوچرخه سواری پیرامون خداحافظی خود از این مجموعه هم گفت: من کارمند وزارت ورزش هستم و باید بدانم که در ماموریت هایی که اعلام می گردد، بر اساس آن باید اطاعت و دستورات ما فوق را قبول کنم. اتفاقات ارزشمندی در دوچرخه سواری افتاد و وظیفه داشتم که امروز از اعضای مجمع بابت همکاری و کوشش آنها تشکر کنم. به هر حال بر اساس دستوراتی که ما فوق اعلام می نماید که بمانم یا بروم و همچنین مشورت هایی که خواهم کرد، در زمان مقتضی تصمیم گیری خواهد شد. بنابراین خداحافظی ام قطعی نیست و در آینده معین می گردد.
وی گفت: در ماه های پایانی دوره ریاست چهار ساله ام هستم و جا دارد که از زحمات اعضای مجمع تشکر و از آنها خداحافظی کنم.
علی نژاد معاون وزارت ورزش و جوانان پس از ارائه گزارش خزانه دار گفت که میزان هزینه ای که برای بانوان در این سال شده خیلی کم است و شاید اشتباه شده باشد. طاهریان هم در این خصوص اظهار نظر کرد که این هزینه کرد برای بانوان خیلی کم است و امیدوارم که همان طور که رئیس فدراسیون گفت بیش تر از این هزینه شده باشد.
منبع: خبرگزاری مهر