استفاده از ماسک در مترو اجباری شد

به گزارش وبلاگ آژانس الکترونیکی، معاون کل وزارت بهداشت با اشاره به مصوبه جدید ستاد ملی مقابله با کرونا، از اجباری شدن استفاده از ماسک در مترو اطلاع داد.

استفاده از ماسک در مترو اجباری شد

به گزارش وبلاگ آژانس الکترونیکی به نقل از ایسنا، دکتر ایرج حریرچی با بیان اینکه در مورد استفاده عمومی از ماسک هنوز اختلاف نظرهایی وجود دارد، گفت: بویژه در محیط های باز الزام و اجباری برای زدن ماسک نیست اما با توجه به اینکه حمل و نقل عمومی یک موضوع ناگزیر و حتمی است که به دنبال بازگشایی ها وجود دارد، مصوبه جدید این است که مردم ملزم به استفاده از ماسک بوده و در ورودی متروها در ایستگاه ها تا حد امکان ماسک با قیمت مناسب و اندکی سوبسید در اختیار مردم قرار گیرد.

وی همچنین گفت: استفاده از ماسک خانگی در کشور ما نسبت به کشورهای دیگر بسیار کم تر است؛ حتی در کشورهای آسیای جنوب شرقی بعضا 30 تا 40 درصد ماسک های مورد استفاده خانگی است. مردم می توانند با آموزش هایی که به وسیله صدا و سیما ارایه شده، اقدام به فراوری و مصرف آن نمایند.

منبع: همشهری آنلاین

به "استفاده از ماسک در مترو اجباری شد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "استفاده از ماسک در مترو اجباری شد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید