با زدن ماسک و حفظ فاصله فیزیکی از کادر درمان حمایت کنیم
به گزارش وبلاگ آژانس الکترونیکی، خبرنگاران/کرمان یک روانشناس بالینی با اشاره به از خودگذشتی کادر بهداشت و درمان اعلام کرد: با کادر بهداشت و درمان با رفتارمان همدلی می کنیم و به آنها انرژی می دهیم و این همدلی با رعایت مسایل بهداشتی ایجاد می گردد اما فقط با شعار نمی توان قدردان زحمات آنها بود بلکه با زدن ماسک و حفظ فاصله فیزیکی باید از آنها حمایت کنیم.

داریوش امانی در گفت و گو با وبلاگ آژانس الکترونیکی درباره استرس و فشارهای عصبی ناشی از شیوع ویروس کرونا بر مردم گفت: بعضی از اوقات تکرار مکررات یک موضوع باعث ایجاد اضطراب می گردد و در دوران کرونا اضطراب بعضی از افراد حد مناسب و بعضی هیچ اضطرابی ندارند که قطعا میزان اضطراب افراد روی رفتارشان در جامعه و رعایت پروتکل های بهداشتی تاثیر خواهد گذاشت.
وی بر لزوم داشتن تعادل در کارها و حتی استرس و اضطراب تاکید نمود و اضافه نمود: نگرانی از بیماری کووید 19 استرس زیادی برای بخشی از افراد جامعه ایجاد نموده است اما همه افراد باید سطح مناسبی از این استرس داشته باشند زیرا افراط در آن باعث وسواس و فشار روانی زیاد می گردد بنابراین این رفتار افراطی به ما آسیب می رساند و همچنین اگر بی خیال باشیم نیز مشکل ساز است لذا باید سطح آگاهی بخشی جامعه به سمتی سوق یابد که مردم نه زیاد بترسند و نه بی خیال باشند.
این روانشناس بالینی با اشاره به آموزش مجازی دانش آموزان و نقش مادران در آموزش فرزندان در این دوران اظهار کرد: همیشه باید براساس شرایط برنامه ریزی کنیم. در شرایط عادی تقسیم وظیفه بین افراد وجود دارد و هر کس وظیفه خودش را انجام می دهد اما در شرایط بحرانی بخشی از برنامه ها جابجا می گردد و اکنون کار معلمان به دوش مادران و برعکس معلمان کارهایی را که در گذشته انجام نمی دادند را باید امروز انجام دهند.
وی ادامه داد: قبول کردن نقش معلمی بر والدین اضطراب آور است و همچنین تغییر توضیح وظایف معلمان نیز داریم لذا انتظار ما از کمیت و کیفیت باید متناسب با امکانات و شرایط باشد و نباید انتظار زیاد از حد داشت و همچنین نگرانی از سلامت بچه ها و نگرانی های زیاد دیگری همچون آموزش فرزندان، بیماری و ... هجمه ای از استرس در جامعه را بوجود آورده است.
امانی توان پیش بینی را یکی از توانایی های بشر دانست و بیان نمود: ما پیش بینی از احتمالات را برای آینده در نظر می گیریم و اگر این احتمال بد باشد در لحظه دچار اضطراب می شویم و بسیاری از افراد در صدد جلوگیری از آن اتفاق برمی آیند که این توان پیش بینی و اضطراب ایجاد شده در افراد باعث اختراعات و راهکارهایی برای نجات جان مردم شده است لذا این توان پیش بینی به ما یاری نموده تا جان افراد از خطر حفظ گردد.
وی با بیان اینکه با برنامه ریزی در امور زندگی نگرانی ها را می توان کاهش داد، توضیح داد: با پیش بینی آینده خطر را متوجه و برای برطرف آن خطر آغاز به برنامه ریزی کردن می کنیم و متناسب با آن کار انجام می دهیم و خطر کرونا یک احتمال ممکن است اما بعضی ها کرونا آنها را نگران نمی کند و اقدامی برای حفاظت خودشان و اطرافیانشان انجام نمی دهند.
این روانشناس بالینی با اشاره به از خودگذشتی کادر بهداشت و درمان بیان نمود: با کادر بهداشت و درمان با رفتارمان همدلی می کنیم و به آنها انرژی می دهیم و این همدلی با رعایت مسایل بهداشتی ایجاد می گردد اما فقط با شعار نمی توان قدردان زحمات آنها بود بلکه با زدن ماسک و حفظ فاصله فیزیکی باید از آنها حمایت کنیم.
امانی اظهار داشت: به مردم توصیه اکید داریم که وقتی نشانه های آغاز اضطراب و استرس را در خود می بینند خیلی زود از یک متخصص برای برطرف آن یاری گرفته و نگذارند استرس و وسواس عظیم گردد و در این زمان دیگر راهی جزء خوردن دارو وجود ندارد.
منبع: خبرگزاری ایسنا