تولید داروهای احتمالی برای درمان کرونا در موسسات علوم روسیه
به گزارش وبلاگ آژانس الکترونیکی، سه دارویی که بطور بالقوه می توانند در درمان عفونت های حاصله از ویروس جدید کرونا استفاده شوند، توسط متخصصان روسی تولید شده اند که فعلاً در مرحله آزمایش قرار داشته و به زودی تأثیر آنها بر بیماری کرونا بررسی خواهد شد.
به گزارش گروه بین الملل وبلاگ آژانس الکترونیکی، روزنامه ایزوستیا، چاپ مسکو، نوشت: سه دارویی که به طور بالقوه می توانند برای درمان عفونت های ناشی از ویروس جدید کرونا مورد استفاده قرار بگیرند، با حضور متخصصان آکادمی علوم روسیه در این کشور تولید شده است.
دکتر ولادیمیر چخونین نائب رئیس بخش علوم پشکی و بیولوژیکی آکادمی علوم روسیه با اعلام این مطلب، یادآور شد، چند سال پیش در موسسه سنتز ارگانیک پسوفسکی، داروی ضد ویروس تریازاوین تولید شد که کارشناسان چینی اکنون علاقه مند به استفاده از آن برای درمان بیماری کرونا هستند.
این دانشمند اضافه کرد، امروزه یک فرم خاص و استنشاق شونده از این دارو آماده استفاده است که می توان از آن برای درمان عفونت های ویروسی تنفسی استفاده کرد. وی همچنین ابراز اطمینان کرد که این دارو برای درمان ویروس COVID-19 می تواند قابل قبول ترین دارو باشد.
چخونین همچنین گفت که فرم دارویی تریازاوین در حال حاضر در دسترس بوده و برای انتقال به مرحله آزمایش در موسسات تخصصی روسیه آماده است.
علاوه بر این ، موسسه سنتز ارگانتیک به همراه انستیتوی شیمی آلی زلنسکوی در مسکو ، مشترکاً داروی کاملاً مؤثر و سازگار با الزامات صنعت داروسازی روسیه برای مقابله با ویروس فاویپیراویر تولید کرده اند که قبلاً برای درمان عفونت های ناشی از ویروس های RN K در ژاپن در نظر گرفته شده بود. این دارو هم برای انتقال به مراحل آزمایشی در کلینیک های تخصصی کشور آماده است.
این دارو تمام مراحل کارآزمایی بالینی حتی در انسان را پشت سر گذاشته و اکنون در مرحله ثبت نام قرار داشته و پس از آن می توان تاثیر این دارو بر ویروس کرونا را بررسی کرد.
ضمن اینکه ، آلیگ یوتوشینکو مدیر اجرایی شرکت دولتی راس تکنیک نیز گفت که این شرکت در حال توسعه جدیدترین مینی آزمایشگاه قابل حمل برای تشخیص ویروس کرونا است که در آینده نزدیک این محصول وارد بازار خواهد شد
به گفته وی ، این شرکت از صلاحیت های لازم برای تولید واکسن موضعی برخوردار است و در حال تولید طیف کاملی از محصولاتی است که به جلوگیری از شیوع ویروس COVID-19 کمک می کند.
منبع: خبرگزاری تسنیم