طرز تهیه قطاب خانگی؛ بهداشتی و دلپذیر
به گزارش وبلاگ آژانس الکترونیکی، حالا که کرونا به جان مان افتاده و تمام خریدهای قبل سال جدید و عید را متوقف نموده است، بهتر است شیرینی های عید را خودمان در خانه درست کنیم. هرچند بازار کسب و کارها حسابی خراب شده و ممکن است ضرر سنگینی را بدهند اما به هر حال رعایت موارد بهداشتی اقتضا می نماید که تا می توانیم و امکان دارد از خریدهای غیرضروری بپرهیزیم و در خانه دست به کار شویم. قطاب هم یکی از این شیرینی هاست که با گذاشتن کمی وقت می توانیم آن را درست کنیم.
مواد لازم:
- آرد: به مقداری لازم
- شیر: 1پیمانه
- روغن جامد: 1 پیمانه قطاب
- بیکینگ پودر: 1 قاشق چای خوری
مواد میان قطاب:
- پودر بادام: 51 گرم
- پودر گردو: 51 گرم
- پودر شکر: 211 گرم
- هل: 1 قاشق مرباخوری
طرز تهیه و دستور پخت:
1. روغن را با همزن برقی خوب هم بزنید تا سبک گردد. بعد شیر را به روغن پوک شده اضافه کنید و هم بزنید.
2. بیکینگ پودر و آرد را با هم مخلوط کنید و یکی دو بار الک کنید، بعد به همراه پودر هل کم کم به مخلوط شیر و روغن اضافه کنید و ورز دهید تا خمیر به دست آمده زیاد سفت نگردد و به دست نچسبد .
3. خمیر را داخل کیسه فریزر قرار دهید و به مدت یک ربع در دمای محیط قرار دهید و بعد ازآن، 15 دقیقه در داخل فریزر بگذارید .
4. در این فاصله همه مواد میانی قطاب را با هم مخلوط کنید .
5. بعد از استراحت خمیر آن را از داخل فریزر بیرون بیاورید و بر روی سینی صافی پهن کنید و با سر لیوان خمیر را قالب بزنید.
6. مقداری از مواد میانی را لایه خمیرها بریزید و 2 سر آن را به هم وصل کنید و خمیر را داخل روغن داغ و غوطه ور سرخ کنید. سپس قطاب ها را داخل مخلوط پودر پسته، بادام و شکر بغلطانید.
منبع: ایرنا زندگی