طرز تهیه قطاب خانگی؛ بهداشتی و دلپذیر

به گزارش وبلاگ آژانس الکترونیکی، حالا که کرونا به جان مان افتاده و تمام خریدهای قبل سال جدید و عید را متوقف نموده است، بهتر است شیرینی های عید را خودمان در خانه درست کنیم. هرچند بازار کسب و کارها حسابی خراب شده و ممکن است ضرر سنگینی را بدهند اما به هر حال رعایت موارد بهداشتی اقتضا می نماید که تا می توانیم و امکان دارد از خریدهای غیرضروری بپرهیزیم و در خانه دست به کار شویم. قطاب هم یکی از این شیرینی هاست که با گذاشتن کمی وقت می توانیم آن را درست کنیم.

طرز تهیه قطاب خانگی؛ بهداشتی و دلپذیر

مواد لازم:

  • آرد: به مقداری لازم
  • شیر: 1پیمانه
  • روغن جامد: 1 پیمانه قطاب
  • بیکینگ پودر: 1 قاشق چای خوری

مواد میان قطاب:

  • پودر بادام: 51 گرم
  • پودر گردو: 51 گرم
  • پودر شکر: 211 گرم
  • هل: 1 قاشق مرباخوری

طرز تهیه و دستور پخت:

1. روغن را با همزن برقی خوب هم بزنید تا سبک گردد. بعد شیر را به روغن پوک شده اضافه کنید و هم بزنید.

2. بیکینگ پودر و آرد را با هم مخلوط کنید و یکی دو بار الک کنید، بعد به همراه پودر هل کم کم به مخلوط شیر و روغن اضافه کنید و ورز دهید تا خمیر به دست آمده زیاد سفت نگردد و به دست نچسبد .

3. خمیر را داخل کیسه فریزر قرار دهید و به مدت یک ربع در دمای محیط قرار دهید و بعد ازآن، 15 دقیقه در داخل فریزر بگذارید .

4. در این فاصله همه مواد میانی قطاب را با هم مخلوط کنید .

5. بعد از استراحت خمیر آن را از داخل فریزر بیرون بیاورید و بر روی سینی صافی پهن کنید و با سر لیوان خمیر را قالب بزنید.

6. مقداری از مواد میانی را لایه خمیرها بریزید و 2 سر آن را به هم وصل کنید و خمیر را داخل روغن داغ و غوطه ور سرخ کنید. سپس قطاب ها را داخل مخلوط پودر پسته، بادام و شکر بغلطانید.

منبع: ایرنا زندگی

به "طرز تهیه قطاب خانگی؛ بهداشتی و دلپذیر" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه قطاب خانگی؛ بهداشتی و دلپذیر"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید