طرز تهیه مربای زرشک با زرشک قرمز تازه

به گزارش وبلاگ آژانس الکترونیکی، فصل پاییز فصل به بازاز آمدن زرشک تازه و خوشمزه و موقع تهیه انواع خوراکی ها با زرشک است. اینجا طرز تهیه مربای زرشک با زرشک قرمز را خواهید دید.

طرز تهیه مربای زرشک با زرشک قرمز تازه

سرویس آشپزی - زرشک میوه خوشمزه و پرخاصیت پاییزی است که در انواع مختلف؛ زرشک قرمز و زرشک سیاه در دسترس است. در گذشته زرشک بیشتر مصرف دارویی داشته اما امروزه اکثرا به عنوان چاشنی غذا از آن استفاده می گردد و انواع خوراکی های ترش و ملس خوشمزه مانند مربای زرشک، لواشک زرشک، آب زرشک، و ... با استفاده از آن تهیه می گردد.

با توجه به آغاز فصل فروش زرشک تازه، قصد داریم طرز تهیه مربای زرشک با زرشک قرمز تازه و خوشمزه را به شما آموزش دهیم و امیدواریم از این آموزش نهایت بهره را ببرید.

مواد لازم برای تهیه مربای زرشک

زرشک تازه250 گرم
شکر700 گرم
وانیل1/2 ق چای خوری
آب2 پیمانه

طرز تهیه مربای زرشک

تهیه مربا با زرشک تازه کمی سخت و زمان بر است اما به نتیجه کار می ارزد با این حال شما می توانید از زرشک پلویی خشک شده برای این کار استنفاده کنید که به این ترتیب، سرعت کار بالاتر رفته و زحمت پاک کردن خار و خاشاک را نخواهید داشت.

  1. برای تهیه مربای زرشک با زرشک تازه باید ابتدا زرشک ها را حسابی پاک نموده و بشویید.
  2. برای پاک کردن و شستن زرشک ها می توانید آن ها را داخل یک تشت آب بریزید. این کار باعث می گردد خاک و برگ ها در زیر آب باقی بمانند و زرشک ها روی آب بیایند و تمیزکردن آن ها آسان تر گردد.
  3. سپس در چند مرحله، خارهای باقی مانده، زرشک های خراب و برگ های ریز را جدا نموده و مابقی زرشک ها را از صافی بگذرانید و بشویید.
  4. در مرحله بعد، دم زرشک ها را جدا کنید.

  5. وقتی زرشک ها شسته و آماده شد، آب و شکر را مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا حدود 10 دقیقه بجوشد و کمی غلیظ گردد.

  6. بعد از 10 دقیقه، زرشک ها را به شربت قوام آمده اضافه کنید و فقط 2 دقیقه آن ها را بجوشانید.

  7. سپس ظرف را فورا از رور حرارت بردارید و در صورت تمایل وانیل را به آن اضافه کنید.

  8. خلی کم، مربا را با یک قاشق چوبی به آرامی هم بزنید.

مربای زرشک خوش رنگ و خوشمزه شما آماده است. کمی صبر کنید تا مربا خنک گردد و بعد آن را داخل ظروف تمیز دردار بریزید و در یخچال نگه دارید.

نکات مهم درباره طرز تهیه مربای زرشک

  • در طول پخت مربا، به هیچ وجه مربا را هم نزنید زیرا زرشک ها له می شوند.
  • در صورت تمایل می توانید وانیل را حذف نموده و یا به جای آن از دانه هل بهره ببرید.
  • برای پخت مربا از ظرف لعابی یا شیشه ای بهره ببرید.
  • برای آب بندی در شیشه مربا و اطمینان از وکیوم بودن آن بهتر است شیشه مربا را به مدت 5 تا 6 ساعت، به صورت وارونه بیرون از یخچال قرار دهید. این کار ماندگاری مربای زرشک را بیشتر می نماید.
  • 1 کیلو زرشک پاک شده حدود 1.5 کیلو مربای زرشک می دهد.

مربای زرشک یکی از خوشمزه ترین انواع مرباهاست و طعم ملس و متفاوتی دارد و همان طور که دیدید طرز تهیه آن ساده اما بسیار حساس است. باید مواظب باشید که بعد از ریختن زرشک داخل شربت، بیش از 2 دقیقه به طول نکشد زیرا رنگ زیبای این مربا با زمان جوشیدن زرشک رابطه مستقیم دارد. امیدواریم با این توضیحات، این مربای خوش رنگ و خوشمزه را تهیه کنید و از آن لذت ببرید.

منبع: setare.com

به "طرز تهیه مربای زرشک با زرشک قرمز تازه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه مربای زرشک با زرشک قرمز تازه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید