پنکک با مغز سیب

به گزارش وبلاگ آژانس الکترونیکی، پنکک یکی از صبحانه های رایج بیشتر کشورهای جهان به ویژه کشور آمریکا است. در این پست پنکک با سیب پخته شده را آموزش داده ایم که داخل فر تهیه می گردد.

پنکک با مغز سیب
  • تعداد: 6 نفر
  • زمان تهیه : 25 دقیقه
  • زمان پخت: 25 دقیقه

مواد لازم

  • 3 عدد تخم مرغ
  • نصف پیمانه شیر
  • 3 قاشق غذاخوری شکر
  • ¾ قاشق چایخوری پودر دارچین
  • یک پیمانه سیب خرد شده
  • دو قاشق غذاخوری کره
  • نصف پیمانه آرد کامل
  • نصف قاشق چایخوری وانیل
  • 1/8 قاشق چایخوری نمک
  • پودر قند

طرز تهیه

1- تخم مرغ و شیر را نیم ساعت بیرون از یخچال در دمای اتاق قرار دهید. در این فاصله فر را با دمای 425 درجه فارنهایت روشن کنید تا گرم گردد.

2- در یک کاسه کوچک، دو قاشق غذاخوری شکر و ¼ قاشق چایخوری دارچین بریزید. تکه های سیب را اضافه کنید و هم بزنید.

3- کره را داخل تابه قرار دهید. تابه را روی آب در حال جوش بگذارید تا به طور غیر مستقیم کره آب گردد. یا می توانید تابه را داخل فر بگذارید تا کره آب گردد.

4- تکه های سیب را داخل کره بریزید و 10 دقیقه بپزید تا کره قهوه ای و اطراف آن حباب ایجاد گردد. سپس از روی حرارت بردارید.

5- برای تهیه پنکک، تخم مرغ، شیر، وانیل، نمک و یک قاشق غذاخوری پودر قند و دارچین به جای مانده را داخل مخلوط کن با هم مخلوط کنید.

6- مواد را روی سیب ها داخل تابه بریزد و به مدت 25 تا 30 دقیقه در فر قرار دهید تا پف کند و طلایی گردد. پس از سرد شدن، روی آن پودر قند بریزید و سرو کنید.

ارزش غذایی

  • کالری: 160
  • چربی: 7 گرم
  • کلسترول: 105 میلی گرم
  • کربوهیدرات: 20 گرم
  • فیبر: یک گرم
  • قند: 11 گرم
  • پروتئین: 5 گرم
  • سدیم: 128 میلی گرم
  • پتاسیم: 110 میلی گرم
  • کلسیم: 50 میلی گرم
  • آهن: 1 میلی گرم
منبع: فوت و فن

به "پنکک با مغز سیب" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "پنکک با مغز سیب"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید